NAJAVA “4 + 2 mista za Mađu” – humanitarni malonogometni turnir za stradalog igrača

0
1539

U nedjelju 2. srpnja na igralištu kod Sportske dvorane “Tisno” očekuje nas drugo izdanje humanitarnog turnira “Za Mađu” na kojem se prikuplja pomoć za nastavak rehabilitacije Matea Matoševića Mađe. Malonogometašima iz Tisnog, Jezera, Betine i Murtera priključuju se i njihovi sportski prijatelji iz Crljenika i Tribunja.

Organizatori Turnira su MNK “Rudina” iz Tisnog i MNK “Jezera” iz Jezera”, čiji je Mađa bio član sve dok lani u teškoj prometnoj nesreći 2. travnja nije zadobio teške i po život opasne ozljede.  Za oporavak i rehabilitaciju trebat će godine. Malononogometaši još jednom poručuju da Mađa nije sam. Inicijator turnira je vratar MNK Jezera Zvonimir Petrović.

“Nakon lanjskog malonogometnog turnira “4 mista za Mađu” i humanitarnog koncerta “Zinga Lata Orchestra” za Martinje ovo nam je već treći događaj koji organiziramo kako bi pomogli našem prijatelju i sumještaninu. Mađa je i sam veliki ljubitelj nogometa, stoga pozivam sve ljude koji su u mogućnosti da dođu na igralište kod dvorane i podrže ovaj događaj”, poziva Petrović.

Raspored natjecanja je sljedeći:

18:00 A Tisno – Murter

18:30 B Jezera – Crljenik

19:00 A Murter – Tribunj

19:30 B Betina – Crljenik

20:00 A Tisno – Tribunj

20:30 B Jezera – Betina

21:00 Utakmica za 3. mjesto (A2-B2)

21:30 Finale (A1-B1)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here