TISNO U prodaji su ulaznice za predstavu “Oči Uoči Zgospodno’non” – utrka za rezervaciju boljih mjesta

0
939
Ilustracija - Ričardova PR fotografija

Ulaznice  za hit predstavu “Oči Uoči Zgospodno’non”, koja u petak 24. ožujka gostuje u Tisnom, u pretprodaji su na šanku cafe bara “Crni” u Tisnom, a na dan predstave će se moći kupiti na blagajni Društvenog doma.

Cijena ulaznice u pretprodaji i na dan predstave je ista – osam eura. Po karte treba požuriti, ne zbog cijene,  nego zbog rezervacije boljih sjedećih mjesta. Gledalište Društvenog doma, naime, ima samo 120 numeriranih sjedala, a za ovu prigodu bit će prošireno sjedalicama iz kafića i klupama. Samo prvih 120 kupaca dobit će ulaznicu s brojem sjedala koja će ujedno vrijediti i kao rezervacija.

Predstava zadarskog glumca i performera Enia Meštrovića,  ili njegovog kultnog alter ega – Ričarda,  u Tisno dolazi privatnom inicijativom obožavatelja Josipa Barića, a kako se organizaciji sponzorstvom priključila i Turistička zajednica, ovdje ulaznica košta tri eura manje nego igdje drugdje. Ujedno će nakon predstave biti upriličen i zabavni program uz nastup “Bolero” benda.

Predstava govori o uzvišenom trenutku smrti,  kada glavni lik – svima dobro poznati Ričard – dolazi kod sv. Petra na suočavanje sa Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima. Uz Ričarda, u predstavi “Oči Uoči Zgospodno’non” nastupaju i glume Dragan VeselićGordana Hleb i Davor Olić. Majstor tona i rasvjete je Zrinko Mužić, dok produkciju potpisuje Arlekin comedy.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here