TISNO Stiže Ričard s komedijom “Oči Uoči Zgospod’non”

0
1585

U Društvenom domu u Tisnom u petak 24. ožujka gostuje zadarski glumac i performer Enio Meštrović s megapopularnom predstavom “Oči Uoči Zgospodno’non”.

Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti,  kada glavni lik svima dobro poznati Ričard dolazi kod sv. Petra na suočavanje sa Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima.
Omiljeni zadarski glumac i performer Enio Meštrović autor je predstave u kojoj ujedno i igra lik svog već sada kultnog alter ega – Ričarda,  a uz njega u predstavi nastupaju i glume Dragan Veselić, Gordana Hleb i Davor Olić. Majstor tona i rasvjete je Zrinko Mužić, dok produkciju potpisuje Arlekin comedy.

Ričard je toliko popularan u cijeloj Hrvatskoj da se ulaznice za predstavu “Oči Uoči Zgospodno’non” mogu kupiti samo uz jako puno sreće. U Tisno dolazi privatnom inicijativom jednog od obožavatelja, a kako se organizaciji sponzorstvom priključila i Turistička zajednica, ovdje će ulaznica koštati tri eura manje nego igdje drugdje.
– Zahvaljujući razumijevanju i potpori koju je gostovanje kazališne predstave dobilo od TZ-a i cijele lokalne zajednice, karte u pretprodaji koštaju samo osam eura, s tim da se u dogovoru s producentima program u Tisnom nakon same predstave nastavlja koncertom te nizom drugih sadržaja – kaže veliki Ričardov obožavatelj Josip Barić.
Ljudi u Tisnom i ostalim mjestima otoka, smatra Barić, nepravedno su zakinuti za veliki dio kulturnih sadržaja koji su na raspolaganju stanovnicima većih urbanih središta. Inicijativa za ispravljanje ove nepravde naišla je na oduševljenje i potporu lokalne zajednice, ali i kazališnih producenata. Više detalja uskoro. 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here