Bura nosi prve pahulje: ne očajavajte, danas je Međunarodni dan zagrljaja

0
561
Murter točno u podne, 21. siječnja 2023 (Snimka zaslona, panoramska kamera Općine Murter-Kornati)

Iznimno niska temperatura zraka i snažna bura jutros su na otok donijele i nešto snježnih pahulja.  Danas će na većem dijelu Jadrana puhati jaka bura s olujnim udarima, na sjevernom dijelu i orkanskim, samo na krajnjem jugu jako jugo i južni vjetar, najavljuje DHMZ, a Narodna knjižnica i čitaonica na svojoj FB stranici donosi rješenje za prevladavanje zime i depresije koja je prati.

– Danas se obilježava Međunarodni dan zagrljaja i to već punih 40 godina. Psiholozi tvrde da 5 do 6 zagrljaja dnevno život čini dužim i ljepšim, da grljenje ima ljekovita svojstva, da je zdravo, posve prirodno i praktički savršeno. Pa što čekate? Dan je tek na početku, jest da je vani hladno, vjetar zavija zajedno s prvim pahuljama, ali nema veze. Zagrlite ukućane, kućne ljubimce, otiđite na kavu s prijateljima ili pošaljite zagrljaj – savjetuje NKČ Tisno čestitajući Međunarodni dan zagrljaja.

Danas se obilježava Međunarodni dan zagrljaja i to već punih 40 godina. Psiholozi tvrde da 5 do 6 zagrljaja dnevno život…

Objavljuje Narodna knjižnica i čitaonica TisnoSubota, 21. siječnja 2023.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here