Pobjeda Crnice na svečanom turniru uveličala proslavu srebrnog jubileja MNK Jezera

0
761
U dobrom društvu - zajednička fotografija MNK Jezera, MNK Crnica ui MNK Novo vrijeme (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Trokut turnirom na kojem su uz domaćina nastupale dvije najbolje hrvatske malonogometne momčadi sinoć je u sportskoj dvorani Tisno svečano i sportski obilježen 25. rođendan Malonogometnog kluba Jezera.

U ukupnom poretku šibenska Crnica je zauzela prvo mjesto, Jezera su druga, dok je makarsko Novo vrijeme treće.   Atmosfera u tišnjanskoj dvorani bila iznimno svečana, sportska i prijateljska te su sve tri momčadi pokazale koliko im je stalo do igre, do sportskog natjecanja i u konačnici do pobjede. U prvoj utakmici sastali su se stari znanci Crnica i Novo vrijeme, gdje je Crnica je slavila rezultatom 4:2, uz dva pogotka Copića te po jednim Šamije i Žilića. U zadnjoj minuti  Makarani su odlučno krenuli u napad i pokušali postići izjednačenje, ali to se nije dogodilo, već je Bruno Žilić pucao na prazan gol i postigao 4. zgoditak za Crnicu.

Trofej je uručio predsjednik MNK Jezera Vjeko Klarin (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Napeto je bilo i u drugoj utakmici, gdje su snage odmjerili MNK Jezera i MNK Crnica. Jezerani su cijelu utakmicu vodili rezultatom 2:0 do, a pred sami kraj je Crnica zgoditkom Kneževića, a potom Žilića poravnala rezultat na 2:2.

Zadnju utakmicu ove večeri pune lijepih zgoditaka rezultatom 5:4 su odigrali MNK Jezera i MNK Novo vrijeme, aktualni futsal prvak Hrvatske, osvajač Hrvatskog futsal kupa te ovosezonski sudionik top 16 elitne runde futsal Lige prvaka.

Dolazak dviju najboljih hrvatskih futsal momčadi na proslavu srebrnog jubileja MNK Jezera veliko je priznanje radu i igri Jezerana.

Slavljenici (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
– U ovih 25 godina MNK Jezera ugrađen je veliki i nesebičan rad, trud i odricanje čitavog niza pojedinaca, i što je najvažnije – velika ljubav prema nogometu. A nogomet je za nas više od igre, više od natjecanja i rezultata. Mi nogomet igramo i za njega živimo.  Sudjelovanje ovakve dvije momčadi na našem slavljeničkom turniru veliko je priznanje, potvrda da smo na dobrom putu i poticaj da u istom smjeru nastavimo sljedećih 25 godina – rekao je Vjeko Klarin, predsjednik MNK Jezera.

Obilježavanje velikog malonogometnog jubileja nastavlja se kroz sljedeći tjedan. U srijedu 18. siječnja u Baganelovici će biti izloženi trofeji, slike, novinske članke i video materijal te će na svečanosti dijeliti priznanja, zahvalnice i nagrade.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here