JEZERA Uhićen razbojnik (34) koji provalio u kuću i lažnim pištoljem opljačkao ženu (73)

0
1508
Ilustracija

Nakon intenzivne istrage policija je razotkrila i uhitila 34-godišnjeg razbojnika koji je u noći 2. prosinca u Jezerima provalio u kuću 73-godišnjakinje i uz prijetnju lažnim pištoljem joj oteo 132 eura.

Policijska uprava šibensko-kninska u današnjem priopćenju javlja o kriminalističkom istraživanju kojim je razriješeno razbojstvo te je razbojnik smješten u zatvor.

Utvrđeno je da je razbojnik uz uporabu čekića provalio u obiteljsku kuću 73-godišnjakinje, nakon čega joj je replikom pištolja zaprijetio i zatražio da mu preda novac. Bio je ustrajan u svom naumu, pa mu je žena predala iznos od 132 eura. Nakon toga nesretna žena je uspjela pobjeći iz kuće, a razbojnik je pobjegao na drugu stranu.

– Tijekom kriminalističkog istraživanja je temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku pretraženo prebivalište i osobni automobil osumnjičenika kojom prilikom je pronađena odjeća u koju je bio odjeven kao i replika pištolja te čekić. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske – javlja policija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here