MNK Jezera najavljuje spektakl povodom srebrnog jubileja

0
653

Malonogometni klub Jezera ove godine obilježava četvrt stoljeća djelovanja – tim povodom u petak, 13. siječnja u Sportskoj dvorani Tisno igra se seniorski futsal turnir na kojem će uz domaćine nastupiti MNK Crnica iz Šibenika i MNK Novo Vrijeme iz Makarske.

Lokva je bez sumnje izvorišno i središnje mjesto jezerskog nogometa, isto kao što je bunar središnje mjesto lokve i grba MNK Jezera. Iako se do tada igralo već desetljećima, dan 13. siječnja 1998. godine, datum registracije MNK Jezera, smatra se najvažnijim trenutkom nogometne povijesti mjesta. Trenutak je to kada jezerski nogomet prerasta granice mjesta i kreće na put u legendu, koja kaže da je MNK Jezera prvak 2. Hmnl jug 2019./2020.

Iz klupskog albuma

U petak 13.01. MNK Jezera počinje s obilježavanjem 25. obljetnice osnutka te je u Sportskoj dvorani u Tisnom s početkom u 17 sati najavljen pravi spektakl. Igra se trokut natjecanje sa dvije iznimne ekipe čiji će nastup dodatno uveličati jubilej.

– Ekipa koja se prva bespogovorno odazvala su naši sportski prijatelji iz Futsal kluba Crnica, član 1. Hmnl zadnjih 6 sezona. Drugi naš gost je aktualni futsal prvak Hrvatske, aktualni osvajač Hrvatskog futsal kupa te ovosezonski sudionik top 16 elitne runde futsal Lige prvaka MNK Novo vrijeme Makarska – navode u pozivu slavljenici, koji za petak najavljuju i garantiraju pravi sportski spektakl i nezaboravnu zabavu.

Proslava srebrnog jubileja nastavlja se u srijedu 18. siječnja, kada će u Baganelovici biti upriličena dodjela priznanja, zahvalnice i nagrada te se prisjetiti se povijesti kroz izložene pehare, slike, novinske članke i video materijal. Završni čin proslave 25. godišnjice rezerviran za najmlađe – 22. siječnja u Sportskoj dvorani Tisno očekuje nas U-11 futsal turnir.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here