Toni Turčinov podnio ostavku Županijskoj skupštini

0
1103
Načelnik Općine Murter-Kornati i vijećnik Županijske skupštine Toni Turčinov - fotografija iz predizborne kampanje

Jedna od tri točke dnevnog reda jučerašnje 13. sjednice Županijske skupštine Šibensko-kninske županije bila je i ostavka Tonija Turčinova na dužnost vijećnika Županijske skupštine.

Prve dvije točke dnevnog reda bile su Izvješće o mirovanju mandata vijećnika Joška Šupe i početku vijećničkog mandata zamjenika vijećnika Ivana Bašića te Izvješće o podnošenju ostavke Tonija Turčinova na dužnost vijećnika Županijske skupštine i početku vijećničkog mandata Jelene Kaić, županijski vijećnici primili su na znanje.

Treća točka dnevnog reda sjednice koja je održana elektroničkim putem bio je Prijedlog Odluke o određivanju 22. rujna Danom hrvatskih branitelja Šibensko-kninske županije. Prihvaćena je jednoglasno, s 29 glasova vijećnika.

Murterski načelnik Toni Turčinov najavio je ostavku na mjesto vijećnika u Županijskoj skupštini u srpnju nakon što je otkrivena afera o trošenju općinskog novca u klagenfurtskom bordelu “kako ne bi nanosio nikakvu štetu svojim suradnicima i aktualnom županu” (POVEZNICA).

Načelnik Turčinov 9. rujna na proglašenju pobjednika Veslačke regate “Od mula do mula” (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here