NAJAVA Raphael Wressing u Tisnom – ne propustite koncert svjetske soul/jazz/funk/blues atrakcije!

0
795

Beach Bar Loca Vila u utorak će ugostiti koncert orguljaškog virtuoza Raphaela Wressniga i njegovog The Soul Gift Band.

Prema ocjenama glazbenih znalaca, radi se jednoj od najvećih soul/jazz/funk/blues atrakcija u čitavom svijetu. Gavna obilježja ovog iznimnog austrijskog orguljaša su snažan autorski izričaj i nevjerojatno energična i strastvena svirka. Na koncert u Tisno dolazi sa legendarnim talijanskim gitaristom Enricom Crivellarom i mladim bubnjarem iz Linza Hans-Jürgenom Bartom.

Ovo im nije prvi put da su na otoku. Koncert Raphaela Wressniga & the Soul Gift Banda lani je zatvorio 13. Festival slobodne glazbe u Murteru, kada su ujedno svirali i na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.

Nastup na plaži u Tisnom iznenada je “upao” među ranije najavljene koncerte u Novalji, Bad Gasteinu i Barceloni jer se orguljaš našao na ljetovanju u Jezerima, a s Loca Vilom povezao ga je Tino Barešić, glazbenik iz Jezera koji je kao član murterske udruge Zaokret organizirao i lanjski nastup Raphaela Wressniga & the Soul Gift Banda u Murteru.

Raphael Wressing – PR Fotografija

– Raphael i Enrico stari su prijatelji otoka Murtera i tu uvijek sviraju posebno nadahnuto i žestoko, tako da nas na plaži u Tisnom očekuje prava glazbena poslastica. Ne propustite! – poziva Barešić.

Koncert u Loca Vili održat će se u utorak 23. kolovoza s početkom u 22 sata. Ulaz je besplatan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here