Podrška Lovre Crvelina murterskom načelniku: Toni, izdrži! Neprijatelji nisu kurve, nego HDZ/SDP lopovi

0
2290

Nasuprot općem zgražanju nacije nad načelnikom koji je u Austriji karticom Općine Murter-Kornati s ukupno 1560 eura tri puta u jednoj noći 2019. godine platio usluge bordela, dosta je i onih koji mu iskazuju podršku. Najjasnije i najotvorenije to je učinio Lovre Crvelin, mladi političar iz Tisnog, vijećnik Živog zida u Općinskom vijeću Općine Tisno u prošlom sazivu, a danas u Bruxellesu asistent zastupnika Europskog parlamenta Ivana Vilibora Sinčića.

U objavi na Facebooku Lovre Crvelin je u obranu murterskog načelnika stao otvorenije od svih. Objavu prenosimo u cijelosti:
“Već danima mi izlaze članci raznih portala i objave fejsbuk frendova u kojima se iščuđavaju što je načelnik susjedne mi općine potrošio javni novac u bordelu. Komentirali su i Plenki i Zoki, pa evo onda i moj komentar:
1. Prostituciju u Hrvatskoj treba legalizirati, kao i sve ostalo što se temelji na dobrovoljnoj bazi.
2. Potrošeni novac je sića u odnosu na to koliko se krade u općinama, županijama, državi itd.
Ne kažem da je u redu trošiti javni novac na takve stvari, ali realnost naše države je da malo koji političar sam sebi plati ručak, sve ide na R1. Plenki, Zoki, i svi ostali činovnici, svi jed(b)u na naš račun. Takvo je okruženje, takav je mentalitet, takav je sustav.
Ako želimo da se političari krenu ponašati odgovornije i sami sebi plaćati ručak, trebamo:
1. Uvesti potpuno transparentne proračune u sve općine, gradove, županije i državu. Tako da svaki plaćeni račun bude javnosti dostupan jednostavnim pretraživanjem na web stranici.
2. Drastično smanjiti davanja koja idu političkim strankama od države, županija i općina.
3. Ukinuti povlastice koje imaju saborski zastupnici i ostali dužnosnici. (Razne naknade, dodaci na plaću, plaćanje stanarine itd.)
Ako idemo medijski mrcvariti jednoga čovika, a ne zalagati se za gore navedene stvari i glasovati za ljude koji se zalažu odgovorniju politiku, onda smo licemjeri i budale. Načelniku Toniju želim da izdrži pritiske i da prihvati odgovornost, a vama da izađete na sljedeće izbore jer pravi neprijatelji nisu kurve, nego HDZ/SDP lopovi i nesposobni poslušnici bez kreativnosti i poštenja.”

Već danima mi izlaze članci raznih portala i objave fejsbuk frendova u kojima se iščuđavaju što je načelnik susjedne mi…

Objavljuje Lovre CrvelinSubota, 16. srpnja 2022.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here