VEČERAS Puhački orkestar “Pirovac”, Porto Morto, Zgon i Branimir Bubica

0
1113

Petak u našim mjestima donosi četiri koncerta, a za najmlađe kreativnu radionicu i interaktivni lutkarski mjuzikl:

PIROVAC Prvi koncert ovog ljeta Puhačkog orkestra Pirovac na rasporedu je večeras na dobro znanoj terasi Malog mista u centru Pirovca. Koncert počinje u 21 sat.

JEZERA U 20 sati na Trgu Jezerana KUD “Koledišće” izvodi program “Bal u našoj vali”, a od 21 sat je na rasporedu glazbena gastro večer “Petak po jezerski” uz klapu “Adria”

BETINA Na Mulu u Betini s početkom u 21 sat na rasporedu je Večer šansone. Nastupa Branimir Bubica.

MURTER Drugog dana Festivala slobodne glazbe na Lukama u Murteru na rasporedu su dva koncerta. S početkom u 21.30 sati nastupaju Porto Morto i Zgon.

Večeras počinju i kreativne radionice za djecu koje organizira SKUD Kreativac. Radionice će se održavati svakog ponedjeljka i petka u 20:00h ispred marketa Studenac. Svi su pozvani da dovedu djecu na zabavna druženja!

TISNO Večeras u 20:30 na pijaci u Tisnom može se pogledati interaktivni lutkarski mjuzikl za djecu “Dobro se dobrim vraća”. Radnja se odvija u Jadranskom moru među ribicama, a govori o tome da oni što su u početku izgledali drugačiji od nas, postanu pravi iskreni prijatelji. Tolerancija i međusobno poštovanje pobijede sve predrasude, a svako dobro djelo dobrim se djelom vrati.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here