Policija upozorava: Kobre na cesti!

0
1119
FOTO: MUP

Policijska uprava šibensko-kninska najavljuje akciju Mobilne jedinice prometne policije “Kobra” koja će trajati od srijede, 6. travnja do utorka, 12. travnja.

Prilikom svog postupanja Mobilna jedinica prometne policije MUP-a će uglavnom vršiti prevenciju i represiju najtežih prometnih prekršaja kao što su prekoračenje brzine, vožnja pod utjecajem alkohola ili droge, vožnja u vrijeme zabrane, vožnja prije stjecanja prava na upravljanje, prolazak kroz crveno svjetlo i drugi. Akcija se provodi ne samo na autocestama i brzim cestama, ugibalištima i odmaralištima uz auto ceste, već i na svim državnim, županijskim i lokalnim cestama.

– Pozivamo vozače svih vrsta vozila da poštuju prometne propise, posebno kroz ograničenja brzine, da ne upravljaju vozilom ako su pod utjecajem alkohola ili droga, da koriste sigurnosne pojaseve i zaštitne kacige, kao i da ne koriste mobilne telefone tijekom vožnje, jer samo odgovorno ponašanje je garancija sigurnosti u prometu – stoji u najavi PU šibensko-kninske.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here