SVJETSKI DAN HODANJA Tisno, Jezera, Betina, Murter, Pirovc, Tribunj i Zlarin hodaju za Kiaru

0
997

Udruga „Prijatelji Europe Općina Tisno“ poziva na obilježavanje Svjetskog dana hodanja ’21.” kojim će se u nedjelju, 3.10.2021.  u našim mjestima prikupljati pomoć za izlječenje djevojčice Kiare Goršić.

Rana jesen kao stvorena je za upoznavanje nekih od najljepših dijelova Šibensko-kninske županije i to šetnjom. U nedjelju, 3. listopada bacite đir do Tisnog, Jezera, Betine, Murtera, Pirovca, Tribunja ili Zlarina i sudjelujte u „Svjetskom danu hodanja ’21.“ – stoji u pozivu Prijatelja Europe.

Organizatori događaja pobrinuli su se da kroz zanimljive ture različitog karaktera upoznate prirodnu i kulturnu baštinu ovog dijela županije. Osim toga, ovogodišnje izdanje ima i dodatnu humanitarnu notu jer ćete sudjelujući moći doprinijeti odlasku na liječenje u SAD djevojčice Kiare Goršić koja boluje od zloćudnog tumora na mozgu te preuzeti svoj primjerak promotivne majice s natpisom „Danas san u điru“.
Početak događaja u svakom mjestu predviđen je za 10:00 kada će vas na posebnim info-punktovima u organizaciji turističkih zajednica dočekati njihovi informatori i upoznati s turama na koje se možete uputiti, kao i o načinima na koje možete sudjelovati u prikupljanju pomoći za Kiaru.

Kiara Goršić (Foto: FB)

Organizatori događaja: Udruga „Prijatelji Europe Općina Tisno“, Općina Tisno, Turistička zajednica općine Tisno, Turistička zajednica mjesta Jezera, Turistička zajednica mjesta Betina, Turistička zajednica općine Murter-Kornati, Turistička zajednica općine Pirovac,
Turistička zajednica općine Tribunj, Turistička zajednica Zlarin, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno, Udruga Južnje strane Jezera, Savjet mladih Općine Tisno, Muzej betinske drvene brodogradnje, Udruga „Argonauta“, Udruga umirovljenika općine Tribunj i Društvo sportske rekreacije Fortuna.
Više informacija o turama i ostalim pojedinostima događaja bit će objavljeno u danima pred njim na službenim kanalima organizatora kao i u posebnom Facebook događaju: https://fb.me/e/e2ogr1om8

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here