IZBORI 2021. Ante Magazin u Dazlini: “U vijeću ćemo predstavljati ljude iz svih naših mjesta””

0
2367
Nositelj nezavisne liste za Općinsko vijeće Općine Tisno Ante Magazin s kolegama sa NL Stipe Petrine pred reciklažnim dvorištem u Dazlini (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Podržan kolegama sa županijske nezavisne liste Stipe Petrine, Ante Magazin, nositelj kandidaciijske liste grupe birača za Općinsko vijeće Općine Tisno, danas je s konferencije za novinare u Dazlini upozorio na neodrživost politike koja je do sada vodila općinu te je još jednom pozvao birače da izađu na izbore i daju svoj glas za promjenu.

U odnosu na sve prethodne općinske garniture koje nisu napravile ništa vidljivo, SDP-ova vlast u Tisnom je u posljednjih 12 godina učinila određene pomake, ali ipak nedovoljno da bi se opravdao njen ostanak – rekao je Magazin i pozvao ljude iz svih mjesta općine da u nedjelju na glasačkom mjestu daju svoju ocjenu.

– K tome, ostalo je nejasno gdje je nestalo 30 milijuna kuna od prodaje tišnjanske zemlje na Jazini. U općinskom proračunu iskazani gubitak iznosi pet milijuna kuna, a kolike su stvarne dubioze doznat će novi načelnik prilikom preuzimanja vlasti  – rekao je Magazin, obećavši da će u sljedećem sazivu Općinskog vijeća on i ostali članovi vijeća s njegove liste među prioritete svakako staviti racionalizaciju i transparentnost poslovanja, kako Općine tako i Komunalnig poduzeća.

NL Ante Magazina podržava kandidaturu Valerija Bračanova za načelnika Općine Tisno – plakat na ogradi reciklažnog dvorišta u Dazlini (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Veliku pozornost, rekao je Magazin, imat će infrastrukturni problemi, poput vodovoda i odvodnje, te rješavanje zemljišnih imovinsko-pravnih odnosa koje je nužno za pristup europskim fondovima. Naveo je i važnost pitanja oko korištenja luka i lučica, cijelog pomorskog dobra, autobusnih veza koje nema kad nema škole, hitne medicinske pomoći… – Ljudi s naše nezavisne liste u Općinskom vijeću će predstavljati sve naše građane, ljude iz svih naših mjesta.  S njima ćemo uvijek biti u kontaktu i njihovi problemi će biti teme sjednica Općinskog vijeća Općine Tisno – obećava Magazin.

Mjesto održavanja konferencije – reciklažno dvorište u Dazlini – odabrano je da se ukaže na važnost brige za okoliš i brige za svako mjesto općine (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here