IZBORI 2021. EU zastupnik Sinčić u Tisnom – s Crvelinom do EU fondova

0
1744
Kandidat za načelnika Lovre Crvelin i europarlamentarac Ivan Sinčić danas na mostu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Izražavajući podršku kandidaturi stranačkog kolege Lovre Crvelina za načelnika Općine Tisno, zastupnik u Europskom parlamentu i predsjednik stranke Živi zid Ivan Sinčić obećao je pomoći Tisnom u povezivanju sa europskim institucijama.

–  Moj uvaženi kolega, aktivist, političar, vrlo hrabar,  marljiv i elokventan, upravo je ono što hrvatska politika u današnjem trenutku treba – rekao je u izjavi za medije Ivan Sinčić.

Po završetku studija, kao prvostupnik filozofije, kulture i kroatologije Lovre Crvelin je devet mjeseci stažirao u Europskom parlamentu, a od kraja prošle godine je tamo zaposlen kao Sinčićev asistent.

Crvelin i Sinčić su nakon obilaska Tisnog posjetili i Jezera (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– Poznamo se i zajednički uspješno djelujemo još od 2014. godine, zbog čega vjerujem da zajedno možemo pomoći i razvoju Općine Tisno. Na raspolaganju sam mu uvijek, kao načelniku ili vijećniku, za sve što se tiče europskih fondova i ostalih veza s Europom – rekao je Sinčić.

Lovre Crvelin je kandidat stranke Živi zid za načelnika Općine Tisno, kandidat je za člana Općinskog vijeća Općine Tisno na kandidacijskoj listi grupe birača nositelja Bruna Frkića te se na listi nositelja Stipe Petrine natječe za mjesto u Županijskoj skupštini.

– Kandidiram se za načelnika jer vjerujem da naša općina može biti najbolja na svijetu, a znam i kako to postići – rekao je Crvelin, koji je objavio svoj program pod nazivom “Tisno – najbolja općina na svitu”.

1. TISNO – NAJBOLJA OPĆINA NA SVITU // CILJ

Cilj politike mora biti stvoriti najbolji mogući sustav i konstantno ga…

Objavljuje Lovre CrvelinNedjelja, 9. svibnja 2021.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here