IZBORI 2021. Nezavisna lista Bruna Frkića prva u Tisnom predala potpise

0
1801
Bruno Frkić predvodi listu grupe birača (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

 Državnom izbornom povjerenstvu u Tisnom predana je danas kandidacijska lista grupe birača predvođena Brunom Frkićem.

– Prikupili smo 250 potpisa potpore te ih zajedno s listom i pratećom dokumentacijom predali manje od dva dana do isteka zadnjeg roka za predaju kandidacijskih lista za nailazeće lokalne izbore. No, u DIP-u doznajemo da smo bili brži od ostalih – rekao nam je po predaji kandidature nositelj liste, 26-godišnji brodostrojar zaposlen u BTP Betina Bruno Frkić.

Osim Lovre Crvelina, koji je s listom Živog zida na prošlim izborima osvojio mandat u Općinskom Vijeću Općine Tisno, malo tko s ove liste ima ikakvo političko iskustvo. Riječ je o do sada apolitičnim mladim ljudima, redom stanovnicima Tisnog.

Bruno Frkić predvodi nezavisnu listu Tišnjana (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– Nitko od nas prije nije imao političkih ambicija, a u javnom životu Tisnog aktivno smo sudjelovali i kreirali ga kroz KUD Hartić i ostale udruge.  No, ispostavilo se da to više nije dovoljno.  Postalo je, naime, razvidno da su dvije dominantne političke opcije potrošile sve svoje ideje i ljude, da se muče sa sastavljanjem lista i da ne znaju što bi rekle biračima, radi čega smo osjetili obavezu nešto učiniti. Na nezavisnoj listi okupili smo mlade, sposobne ljude dobre volje koji Tisnom i Općini mogu dati novu snagu, nove ideje i osigurati ponovni uzlet – kaže Frkić.

Ne želi pred birače političkim floskulama i jednim te istim obećanjima koja čujemo pred svake izbore.

– Dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje birača – kaže Bruno Frkić.

Evo liste:

  1. Bruno Frkić, 2. Ivana Čobanov, 3. Marta Muić, 4. Jakov Čuzela-Papata,  5. Luka Pavlov, 6. Franka Frkić, 7. Viktor Kajtazi, 8. Lucija Čuzela-Papata, 9. Lovre Crvelin, 10. Lucia Perica, 11. Gabrijela Klarin, 12. Lorena Lajšić, 13. Lovro Garofulić. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here