IZBORI 2021. Crvelin predao kandidaturu za načelnika Tisnog

0
1593
Lovre Crvelin danas pred DIP-om/Općinom Tisno (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Svoju kandidaturu i 250 potpisa potpore Državnom izbornom povjerenstvu u Tisnom u utorak je predao kandidat za načelnika Općine Tisno Lovre Crvelin.

– Imam dobar program, dobru volju i znanje kako ga provesti u djelo na dobrobit i u korist svih stanovnika naše općine, stanovnika susjednih općina i svih ostalih građana RH. Imam i političko iskustvo, za razliku od ostala četiri kandidata koji se sa mnom natječu za mjesto načelnika – rekao nam je Crvelin po završetku formalnosti u DIP-u.

Lovre Crvelin na prošlim je lokalnim izborima s listom Živog zida osvojio mandat u Općinskom vijeću Općine Tisno, ali četverogodišnje aktivno sudjelovanje u radu Vijeća nije jedino političko iskustvo kojim se može pohvaliti najmlađi kandidat za tišnjanskog načelnika. Aktivist Živog zida postao  je davne 2014. godine, a osim sprječavanja deložacija, volontirao je i radio informatičke poslove i marketing te je bio aktivno uključen u sve poslove samog vrha stranke. Po završetku studija, kao prvostupnik filozofije, kulture i kroatologije stažirao je devet mjeseci u Europskom parlamentu u Bruxellesu. U istoj je instituciji nakon stažiranja sve do danas ostao raditi kao asistent zastupnika Ivana Sinčića.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here