Turčinov sumještanima: “Uzornom disciplinom do brže pobjede”

0
1027

Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov objavom na Fecebooku izražava zadovoljstvo rezultatima mjera koje se provode u cilju suzbijanja coronavirusa i poziva sumještane da nastave sa uzornom disciplinom.

– Današnji rezultati testiranja su dobri, jer su velikom većinom bili negativni.
Molim vas da i dalje budemo snažni i ustrajni, da izdržimo u našoj u solidarnosti i discipliniranosti koju smo naučili – zadovoljan je načelnik Turčinov.
Poziva sumještane da ne izlaze iz kuća osim po osnovne potrepštine, uz minimalno zadržavanje na javnim površinama te uz izbjegavanje socijalnih kontakata i poštujući udaljenost od 2 metra, uz nošenje zaštitnih dodataka – maske i rukavica.
– Svega i svačega lijepog je rečeno, ali molim vas cijelim srcem da me poslušate, nikad vas nismo iznevjerili i nećemo ni sad. Informacija koja se svako malo negdje pojavi, a kazuje ili sugerira da idete vani u šetnje nije dobra i neće nam pomoći u borbi protiv virusa.
Budimo doma i onemogućimo Covid-19 da se na lokalnoj razini širi među nama.
Znam da nije lako nikom od nas i da nam je svima već jako teško ostajati doma, snalazimo se, trpimo svakakve uvjete i još će tako trajati dok ne dobijemo bitku s ovim zloćudnim virusom. Do sad smo bili disciplinirani i pravi – najbolji od najboljih!
Molim vas da budete i dalje uzor drugima.cŠto se više budemo držali pravila brže ćemo napredovati i pobijediti. Vaš načelnik Toni – napisao je na svom Facebooku. i

 

Kako umanjiti rizik od zaraznih bolesti – video prilog HZJZ
#ostanidoma

Objavljuje Općina Murter-Kornati u Ponedjeljak, 23. ožujka 2020.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here