VEČERAS Dvorana “Žut” pjeva za Afriku

0
1701

Dvorana “Žut” večeras je domaćin glazbenog kolaža na kojem će se prikupljati novac za obrazovanje djece u najsiromašnijim dijelovima svijeta – humanitarnog koncerta Za djecu Afrike.

U brizi za obrazovanje i u solidarnosti ponovno prednjače Murterini – Osnovna škola Murterski škoji, pod pokroviteljstvom Općine Murter-Kornati i TZO Murter-Kornati, večeras  priređuje humanitarni koncert Za djecu Afrike,  kojim se Murter već tradicionalno, osmu godinu za redom, u blagdansko vrijeme pridružuje UNICEF-ovom programu Škole za Afriku (POVEZNICA).

Nastupaju Mandolinski orkestar OŠ Murterski škoji, Dječja skupina KUD-a Zora, murterska Klapa Ultima, Bagatin bend iz Šibenika te nezaobilazni Oliver Jakovčev.

– Dajmo podršku našoj djeci, koja se svesrdno trude uz svoje goste izvođače, skromnim udjelom doprinijeti da njihovi vršnjaci sjede u klupama i stječu znanja za bolji život.
I ove godine priredili su vam zabavno- kulturni program, koji će vas oduševiti, kao i prethodnih godina. Vidimo se u velikom broju u srijedu, u 19:00 h, u kino dvorani Žut! – pozivaju organizatori.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here