Nikad raskošniji program Adventa u Murteru

0
1507

U Murteru je sve spremno za za Prvu Nedjelju Došašća – Adventa, kada se na Rudini pali prva svijeća murterskog Adventskog vijenca.

Ovogodišnji Advent u Murteru obiluje raznovrsnim događanjima, što se ima zahvaliti i ovdašnjim udrugama. SKUD Kreativac poziva sve blagdanski razigrane, na kreativne i raspjevane radionice, koje su počele još u utorak, 26. studenog ( SKUD Kreativac). 

 

U Murteru je sve spremno za sljedeću nedjelju, za Prvu Nedjelju Došašća-Adventa. Tad će i na Rudini zasjati prva svijeća Adventskog vijenca, koja najavljuje dane Božića- najtoplijeg i najosjećajnijeg blagdana.

Objavljuje Općina Murter-Kornati u Nedjelja, 24. studenoga 2019.

Iz udruge Argonauta također pozivaju polaznike svih dobnih skupina na svoje kreativne radionice.  Oni će 3. i 10. prosinca od 18:00 sati u prostorima Udruge (zgrada Općine, Butina 2) izrađivati ukrase od prirodnih materijala (radionica otvorena za sve zainteresirane). Nadalje, 7. prosinca od  10:30 sati i 18.12. prosinca od 17:15 sati Argonauta na trgu pored jaslica ima radionicu na kojoj će se izrađivati hranilice za ptice (radionica za učenike osnovne škole).

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, radionica se seli u prostorije udruge (Argonauta). Uz Općinu, TZ i ostale murterske institucije, svoj doprinos, nadalje, daju i MNK Murter, RK Murter, Župni zbor Sv. Mihovil, OŠ Murterski škoji…

Evo rasporeda na plakatima:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here