DAN OPĆINE TISNO Darovi za 18 beba i novovjenčanih parova

0
2532
Primanje je bilo u vijećnici (Foto: Neven Jović)

Svečanim primanjem i dodjelom potpora za novorođene i novovjenčane jutros je u vijećnici započeo program sedmodnevne proslave blagdana sv. Martina i Dana Općine Tisno.

Sukladno svom socijalnom programu Općina Tisno mladence daruje s tisuću kuna, prva beba dobije 3.000 kuna, druga 5.000, a treća 7.000 kuna. Na primanju u općinskoj vijećnici u ime Općine i cijele zajednice mladencima, roditeljima i djeci je čestitao načelnik Ivan Klarin.

Čestitke i darove/potpore Općine Tisno jutros je u vijećnici dobilo ukupno 18 parova:

Za sklopljeni brak i novorođeno dijete darovani su Danijela i Marko Barić, Kristina i Marijan Reškov, Katarina i Davor Antić te Antonija i Hrvoje Jakoplić, a za novorođenče su darove dobili Sanja i Filip Henjak, Antonija Obratov i Vedran Meštrović,  Ivana Klarin i Simenon Matov, Sandra i Alen Kovačev, Adriana Mandić i Zoran Čubrić, Blanka i Matija Janić, Ana Mić i Mario Živković, Ivana Degiacinto i Darko Colić te Martina Lapov i Danko Matov.

Program proslave Dana Općine nastavlja se sutra (petak) proglašenjem pobjednika natječaja “Moje misto drago” u Narodnoj knjižnici i čitaonici te svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Društvenom domu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here