MARTINELA 2019. Ledenko metali najbolji među 28 ekipa u Jezerima

0
1845
Ledenko Metali pobjednici su pete Martinele (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Pobjedom 2:1  u finalnom susretu s ekipom Vrtni centar Dubrava ekipa  Ledenko Metali sinoć je slavljem okončala dosad najmasovniji i najuspješniji jezerski Malonogometni turnir Martinela.

Strijelac turnira je Robert Ljubić iz momčadi Stari grad, a 4. mjesto zauzeo je Kole Bar, 3 mjesto Stari Grad, 2. mjesto Vrtni Centar Dubrava i 1. mjesto Ledenko Metali. U finalu su se sreli s ekipom Vrtni centar Dubrava i pobijedili sa 2:1, dok je u utakmici za treće mjesto Stari grad uvjerljivom pobjedom 5:2 razmontirao Kole bar.

Ovogodišnja 5. po redu Martinela u jezerskom Petrovom vrtu trajala je 11 dana i imala je rekordnih 28 ekipa. Prošlogodišnji pobjednik Vrtni centar Dubrava nije uspio obraniti naslov, a nikakvu utjehu vrtlarima nije donosila činjenica da to nisu uspjeli ni prethodni pobjednici.

Na Minimartineli su u finalu igrali Shark – Memičini konopi 2:1, u utakmici za treće mjesto  ekipa Specijalci je pobijdila Divlje veprove rezultatom 2:1. Najbolji strijelac Male martinele je Marin Ukas  koji je zabio 14 golova, a najboljim igračem je proglašen Patrik Fantov.

SHARK POBJEDNIK MINI MARTINELE 2019.
Utakmica za 7️⃣. mjesto:
Mega torsi – Vamadu 1:0
Utakmica za 5️⃣….

Objavljuje Mnk JezeraČetvrtak, 1. kolovoza 2019.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here