MURTER Pobijedili kišu humorom – kupanje u lokvi i tuširanje na stupu srama

0
2010

Ogromna količina oborina zadavala je danas u našim mjestima značajne probleme, no Murterini su od muke napravili šalu čime je njihovo mjesto dobilo besplatni publicitet.

– Dragi mještani i gosti Murtera, molimo vas za razumijevanje zbog otežanog ili usporenog kretanja kolnicima i ulicama. Ekipa komunalnog društva “Murtela” izašla je na teren netom nakon prestanka padalina i saniraju prioritetna mjesta – prometnice koje su zbog nanosa zemlje, pijeska i grana nesigurne za cestovni promet – zamolili su sa službene FB stranice Općine Murter-Kornati, a onda u manje službenom tonu nastavili s duhovitim šalama, “kontra” kiši.

 

I dok jedni “grintaju” na sve nepodopštine koje nam je danas priuštio obilan i neumoran pljusak od nekih 10 litara po četvornom metru, više je onih koji jednostavno znaju uživati u trenutku.

Murterski duh je takav, načina za zabavu i “uvijek kontra” na opće veselje, pregršt je!

U prilogu video koji nam je poslao mještanin Marko Turčinov, gdje demonstrira “prsno, leđno, butterfly” plivanje u impresivnom novonastalom bazenu, lociranom pred restoranom “Malo misto”.

Iako su BAKE još daleko, materijala za novu povorku ima u izobilju.

Hoće li biti jača konkurencija dupin Marko, kao kapetan plivačke momčadi “Malog mista” ili naša internet stand up zvijezda, koji se kvalitetno otuširao mekom kišnicom u samom centru Murtera, bilo bi prejudiciranje i slijedi nam čekanje i strpljenje.

Objavljuje Općina Murter-Kornati u Nedjelja, 28. srpnja 2019.

Objavljen je video u kojem Marko Turčinov demonstrira “prsno, leđno, butterfly” plivanje u impresivnom novonastalom bazenu, lociranom pred restoranom “Malo misto”, a kao konkurencija mu je naveden muškarac koji je tuširanjem nasred Hramine postao zvijezda popularne FB stranice Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, pa indexa i drugih nacionalnih medija.

Svaka čast Murterinima i njihovim marketinškim stručnjacima!

Tuširanje na Murteru

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaNedjelja, 28. srpnja 2019.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here