R&R Bloom odsvirao na Mulu, spremite se za Kries

0
1644
R&R je bacio sidro u Betini (Foto: Rudinapress)

R&R jedinstvo otoka manifestiralo se i u Betini. Nastup šibenskog Blooma na Mulu nije okupio mase, što nije ni bila intencija benda i intimnog prostora na kojem su nastupali, ali je stvorena atmosfera u kojoj su okupljeni glazbeni znalci i zaplesali.

Nakon Songkillersa na Trgu Jezerana i Silentea na Rudini u Tisnom, Bloom na Mulu je bio treći koncert ovogodišnjeg festivala Više Rock&Rolla na Obali Mora. Sljedeći je tek 7. kolovoza u Jezerima, gdje će nastupiti Kries.

 Naslonjen na arhaične hrvatske napjeve i nošen šamanskom energijom pjevača Mojmira Novakovića, Kries svojim instrumentima povezuju prošlost (gajde, lijerica, udaraljke, kaval…) sa sadašnjošću (gitara,bas, bubnjevi). Kries je odličan primjer uspješne simbioze tradicijske i moderne glazbe.

Prvi nastup Kriesa u Jezerima održat će se 7. kolovoza od 22 sata, a ulaz je kao i na sve koncerte festivala slobodan.

Festival Više R&R na Obali Mora serijalom od osam koncerata u četiri mista otoka ovog ljeta nastavlja, kako stoji u najavi, širiti pozitivne vibre dobre glazbe, zajedništva i ljubavi.

– Družimo se i uživajmo u besplatnim koncertima vrhunskih rock bendova. Dopusti da te Rock ‘n’ roll poveže, pokrene i usreći – pozivaju organizatori.

Evo i par slika s betinskg Mula: 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here