DJEČJI DAN Radionice u Jezerima, Tisnom i Betini

0
567

Srijeda je, izgleda, dan za dječje radosti, jer su u tri naša mjesta  najavljeni natjecanje te edukativne i kreativne radionice za djecu.

BETINA Iz Prezentacijskog centra Betina roditelje i djecu pozivaju na “Morsku srijedu”, likovnu edukativnu radionicu za djecu koja se održava svake srijede u lipnju, srpnju i kolovozu. Radionica se održava od 17 – 19 sati i besplatna je za sve sudionike.

Nakon radionice na Trgu na moru se nastavljaju događanja u sklopu Tjedna folklora i narodnih običaja. Večer tradicionalnih jela počinje od 21 sat.

JEZERA Na Trgu Jezerana će se večeras, u srijedu 26. lipnja, održati prvi jezerski “Bottle Flip Challenge”, popularnu igru s plastičnom bocom vode.  U pozivu na sudjelovanje se upozorava da sudionici sami donose svoje boce, da sve moraju biti od pola litre i napunjene isključivo običnom vodom. Ukrasi i boje na boci su dozvoljeni. Natjecanje je u sljedeći disciplinama: Tko prije do 5, Tko više u jednoj minuti i Poligon.

TISNO Narodna knjižnica i čitaonica Tisno poziva na za dječju kreativnu radionicu kojoj je inspiracija jezerska Pudarica! Radionica se večeras s početkom u 19 sati održava u atriju Palače Katunarić. – Napravit ćemo bunju od knjiga! – pozivaju iz tišnanske knjižnice.

 

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here