BADMINTON Bivši i budući prvaci na turniru u Murteru

0
1621

Međunarodno natjecanje u badmintonu odigrava se u subotu, 22. lipnja od 8.30 sati u Sportskoj dvorani Murter.

Uz potporu Općine i Turističke zjednice prijatelji iz Slovenije treći po redu badminton turnir u Murteru organiziraju prijatelji iz Slovenije.
“Prije pet godina, došli smo na Murter na pripreme prije sezone. Kako sam kao direktor međunarodne lige www.ada-badminton.com zadužen za širenje badmintona, prvi turnir napravili smo 2017. godie, kao zabavu za kraj sezone. Prve godine bilo nas je oko 30, prošle godine 72. Ove godine planiramo broj kao i prošle godine, jer se turnir održava u jednom danu i na osam terena, pa smo ograničeni. Za ovu godinu najavili su se igrači iz klubova Široki Brijeg, Split, Zadar, Brač, Rijeka, Zagreb, Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Pišece, Ljubljana, Mengeš, Idrija, Izola, Celje,… znači oko 70.igrača iz šire regije, a sudjelovat će i bivši prvaci Hrvatske i Slovenije”, kaže glavni organizator Tadej Škof, inače direktor međunarodne lige i predsjednik badminton kluba Pišece iz Slovenije.

Igra se u kategorijama: muški i žene pojedinačno pro, muški i žene pojedinačno rekreacija, specifični dvojici, koji se igraju samo na Murteru. Ukoliko želite sudjelovati, još uvijek se možete prijaviti na telefom +386 31 271 370 (Tadej).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here