Betinski filmski festival traži volontere

0
1762

Otvorene su prijave za volontere koji će od 4. do 8. rujna u Betini sudjelovati u organizaciji 2. Betina Film Festivala.

– Pozivaju se zaljubljenici u filmsku umjetnost, sadašnji i budući studenti filma i svi oni željni filma i mora da se prijave za volontiranje na drugom izdanju BAFF-a.

raže se entuzijastični, poletni i odgovorni mladi ljudi koji kraj ljeta žele dočekati na obali uz film pod zvijezdama – pozivaju iz BAFF-a.

Iako je sročen kao da cilja samo na kontinentalce koji na kraju ljeta još čeznu za morem, poziv je upućen svim štovateljima dobrog filma i dobrog društva.  Desetak odabranih volontera radit će u nekoliko festivalskih sektora (priprema projekcija, promotivne aktivnosti, briga o gostima…), ovisno o svojim željama i potrebama festivala, a za sve su volontere osigurani ugodan smještaj i hrana za vrijeme rada na festivalu kao i brojne druge pogodnosti. Prijaviti se mogu punoljetne osobe i to putem prijavnice na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/). Prijave su otvorene od 12. travnja do 15. lipnja.
– More filmova je pred nama i potrebna nam je opaka posada koja je sposobna i fleksibilna, pozitivno nastrojena i spremna na suradnju. Napiši nam zašto baš ti želiš biti dio ovogodišnje betinske filmske priče, ispuni prijavnicu i postani dio ovog mladog, ali brzo rastućeg festivala koji filmsku umjetnost i filmaše vraća na otok! – stoji u pozivu.

📣 POZIV VOLONTERIMA 📣

Obožavaš film i ne možeš zamisliti ljeto bez mora? Timski si igrač i zanima te kako nastaje…

Objavljuje Betina Film FestivalPetak, 12. travnja 2019.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here