BETINA Otvara se gradilište trga pred školom – vozači, maknite automobile!

0
1984
Vizualizacija trga/Tisno.hr

U ponedjeljak počinje uređenje trga ispred škole u Betini, zbog čega Općina Tisno kao investitor poziva vozače koji tamo parkiraju da svoje automobile premjeste na sigurno.

Na trgu ispred zgrade u kojoj je smještena Područna škola OŠ Murterski škoji arhitektonski Studio Arx iz Šibenika osmislio je ograđeno polivalentno dječje igralište promjera 17 metara s tribinama, zelenim džepovima i nekoliko parkirališnih mjesta. Riječ je o investiciji Općine Tisno u iznosu od 1,2 milijuna kuna, od čega je 350.000 namaknuto iz Programa za razvoj otoka Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Posao je u postupku javnog nadmetanja dobila tvrtka Bučić gradnja d.o.o. te je početak radova najavljen za ponedjeljak 25. ožujka.

INVESTITOR Općina Tisno GRAĐEVINA Dječje igralište ARHITEKT Damir Lasinović dipl.ing.arh. SURADNICI Stefan Horvat mag.ing.aedif. Luka Baranović mag.ing.arh. LOKACIJA  Betina VRIJEDNOST INVESTICIJE 1,2 mil.kn

– Molimo sve korisnike navedenog prostora, vlasnike parkiranih automobila da u sljedećih nekoliko dana s navedene javne površine uklone sve ono što bi ometalo sam početak radova – stoji u obavijesti Općine Tisno uz opomenu da će u slučaju neposluha automobile o trošku vlasnika ukloniti prometno redarstvo.
Predviđeno je da radovi traju 60 radnih dana, najdulje do 15. lipnja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here