ROĐENDAN FOTO KLUBA Sudjelujte u snimanju Milenijske fotografije

0
1776

Foto klub Otok Murter i slavni fotograf Šime Strikoman pozivaju na proslavu trećeg rođendana Fotokluba Otok Murter i snimanje milenijske fotografije.

Rođendan Fotokluba je sutra, u subotu 09. veljače. Proslava traje cijeli dan i održava se u Prezentacijskom Centru Betina. Dio proslave koji će biti najzanimljiviji široj publici je snimanje Milenijske Fotografije. Fotograf Šime Strikoman danas je na radio obrise fotografskog aparata.

Pripreme za Milenijsku fotografiju (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– Otok Murter dao je meni i tolikim drugim fotografima motiva i nadahnuća dovoljno za cijelu profesionalnu karijeru. On je neiscrpno vrelo inspiracije za fotografe i snimatelje te mi je neizmjerno drago da ovdje već tri godine kroz foto klub djeluje skupina vrlo nadarenih fotografa – rekao nam je Šime Strikoman za današnjih priprema za snimanje Milenijske fotografije.
Milenijska fotografija snima se od 10 sati, nakon čega slijedi natjecanje djece u slaganju puzzli sa istim motivom. U 12 sati fotografi će se okušati u fotografiranju modela u narodnim nošnjama, a od 17 sati su u Prezentacijskom centru predavanja uglednih fotografa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here