Crtaj, slikaj, oblikuj… Bake pozivaju kreativce da izlože likovne radove

0
2065

Današnja veličina i slava Baka su plod maštovitosti i kreativnosti generacija Murterina – u nastojanju njegovanja i razvijanja takvog duha kod najmlađih Pokladni odbor i likovna grupa SKUD organiziraju nagradnu izložbu likovnih radova.

Pozivaju djecu i mlade od 4-15 godina, na sudjelovanje u nagradnoj izložbi likovnih radova na temu Baka. Radovi mogu biti pojedinačni ili grupni (škola, vrtić, likovna radionica). Tehnika crtanja/slikanja i medij na kojem su izvedeni nisu zadani, sloboda umjetničkog izražavanja je potpuna!

Radovi je potrebno predati u Sportskoj dvorani na 1. katu (radionica likovne grupe SKUD), zaključno s danom 25. veljače (ponedjeljak) od 18 do 19 sati.

Svi likovni uradci moraju biti označeni nazivom rada, imenom/imenima i prezimenom/prezimenima autora, te mora biti navedena i starosna dob autora.

Stručno povjerenstvo od 5 članova će pregledati sve radove i odabrati one najbolje, koji će biti nagrađeni, te one dobre, koji će biti predstavljeni na izložbi već 1. ožujka u kino dvorani “Žut” s početkom u 18:00 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here