Općina Murter-Kornati i Grad Slatina nogometom započeli prijateljstvo

0
3185
Murterski malonogometaši slavili su sinoć u prijateljskoj utakmici s MNK Slatina (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U prvoj prijateljskoj utakmici koju su sinoć u dvorani OŠ Murterski škoji odigrali MNK Murter i MNK Slatina dominirali su domaćini. Veseli rezultat 7 prema 3, ali i najavljena gostovanja murterskih sportskih i kulturnih udruga u Podravini.

Golove za MNK Slatina, koji je tek od jedeni u 2. hrvatskoj malonogometnoj ligi, zabili su  Matej Kupres, Jurica Šantić i Ante Knezović, dok je za svih sedam zgoditaka MNK Murter odgovoran Denis Remšak. Ova utakmica otvara niz susreta koji je već dogovoren na razini Grada Slatine i Općine Murter-Kornati.

– U dosadašnjim susretima s gradonačelnikom Denisom Ostrošićem smo uočili niz dodirnih točaka Slatine i Murtera te smo se usuglasili da bi razmjena iskustava i suradnja mogli biti više nego korisni za unaprjeđenje javnih djelatnosti, prije svega uprave, sporta i kulture, u obije jedinice lokalne samouprave. Ovo gostovanje malonogometaša je prvi službeni susret, a osim uzvratne utakmice dogovoren je još jedan posjet Podravini,  gdje će nas predstavljati i Dramski amateri Murtera – otkriva načelnik Toni Turčinov.

Evo i nekoliko fotografija s utakmice:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here