Pet dana do starta – treći Murter trail već ima stotinu prijavljenih trkača

0
2187
Lani je utrku fotografijom zabilježio Milan Balaban

Otok Murter će u subotu 26. siječnja treći put biti domaćin utrke drugog kola trail Zimske otočne lige.

Utrka je dio trail lige koja se trči na šest naših otoka, a trči se u organizaciji Atletskog kluba “Okit” iz Vodica, pod pokroviteljstvom Općine Murter- Kornati, TZ O Murter-Kornati i NP Kornati.

Startninu od 100 kn ne plaćaju djeca do 16 godina, no prema pravilniku o natjecanju, svi nastupaju na vlastitu odgovornost i izdržljivost. Organizator ne snosi odgovornost za nastale štete, ozljede ili nezgode za vrijeme održavanja utrke. Prijavom na utrku, svi sudionici pristaju biti snimljeni zvučno, video i slikovno.


Od obavezne opreme, svaki natjecatelj osim napitaka treba imati mobitel te osnovni pribor za prvu pomoć. Utrku nadgledaju pripadnici HGSS.

Nagrade – medalje natjecateljima, službene dresove(majice), poklanjaju Općina Murter- Kornati, TZ Murter-Kornati te NP Kornati. Nacionalni park će se ujedno pobrinuti i za zajednički ručak za sve sudionike, kojeg na Rudini pripremaju i poslužuju renomirani murterski chefovi i vlasnici restorana.

Prijave traju do 25.01.2019. 23:59h, a već sada je stotinu prijavljenih trkača iz četiri države. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, utrka se odgađa za 27.01.2019.

Fotografije: Arhiva “AK Okit”, foto: Milan Balaban

[Murter trail 2018] Milan Balaban je opet odradio vrhunski posao 😀

Objavljuje Atletski klub Okit VodiceNedjelja, 28. siječnja 2018.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here