VEČERAS U BETINI Regule Pegule i Božićni sajam

0
1174

Betina će večeras biti domaćin pravog malog spektakla – na Trgu na moru od 17 sati igra se finale nogometnog turnira Regule Pegule, a u 18 sati počinje Božićni sajam.

Malonogometni turnir “Regule-Pegule” u organizaciji MNK Kalafata iz Betine, ove godine slavi veliki jubilej – centar najmanjeg mjesta otoka Murtera pretvara se u centar malog nogometa. Sudjeluju muške i ženske ekipe svih uzrasta, a snage odmjeravaju na umjetnoj travi pod svjetlima reflektora koji pretvaraju noć u dan i bude Betinu iz zimskog sna.

Na sajmu sudjeluju Dječji vrtić Školjkica, Područna škola Betina, Malonogometni klub Kalafat, Konoba 3 jarca, KUD Zora Betina, Turistička zajednica mjesta Betina te Muzej betinske drvene brodogradnje i velik broj entuzijasta i volontera…

– Dođite u nedjelju na more i povirite što smo sve pripremili! Od ove godine uključujemo se u globalan projekt zaštite okoliša i nekorištenja jednokratnog plastičnog pribora – plastic free, te se nadamo i vašoj suradnji pa sobom ponesite kakav simpatičan lončić za toplo kuhano vino ili punč!

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here