KOŠARKA Dubrovčanke osvojile “Adventski turnir” u Tisnom

0
2356
Sudionice Adventskog turnira (Foto: Rudinapress)

Sportska dvorana u Tisnome bila je domaćin košarkaškog “Adventskog turnira” za djevojčice do 10, odnosno 12 godina.

Nastupile su cure iz domaćeg KK “Otok” Murter, ŽKK “Ragusa” iz Dubrovnika, ŽKK DOŠK iz Drniša, ŽKK Škabrnja i Košarkaške akademije “Anđa Jelavić”. Nakon polufinalnih i finalnih utakmica, uvjerljivo najbolje su se pokazale Dubrovčanke, koje su sa četiri uvjerljive pobjede u obje kategorije, zasluženo uzele pehar za prvo mjesto kao i priznanja za najbolje igračice turnira, javljaju iz tišnjanske sportske dvorane.

Una Majstorović je bila najbolja igračica turnira za uzrast U10, dok je Paola Lobaš dobila isto priznanje u uzrastu U12.

Pobjednice turnira (Foto: Rudinapress)

Nažalost, u mlađoj skupini, u posljednji tren su otkazale nastup curice iz Drniša, pa je domaćin imao dvije ekipe u tom dijelu natjecanja.

Rezultati u kategoriji U10:
polufinale:
KK “Otok” A – KK “Otok” B 23:18
ŽKK “Ragusa” – KA “Anđa Jelavić” 90:13

Za 3. mjesto:
KA “Anđa Jelavić” – KK “Otok” B 48:13

Finale:
KK “Otok” A – ŽKK “Ragusa” 29:69

Rezultati u kategoriji U12:
KK “Otok” – ŽKK DOŠK 47:29
ŽKK “Ragusa” – ŽKK Škabrnja 37:18

Za 3. mjesto:
ŽKK “DOŠK” – ŽKK “Škabrnja” 48:35

Finale:
ŽKK “Ragusa” – KK “Otok” 61:33

KK “Otok” zahvaljuje svim roditeljima iz svih klubova koji su sudjelovali u prijevozu djece kao i samoj organizaciji turnira, svim članovima, prijateljima kluba, sponzorima, Općini Tisno i Turističkoj zajednici Tisno te Konobi “Broščica” koja je pripremila ručak za sve sudionike.

Sve pohvale, prema priopćenju iz sportske dvorane Tisno koje potpisuje Igor Stegić, zaslužuje i sudački par Milena Vukičević i Fabijan Dodig koji su besprijekorno odsudili sve utakmice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here