BOŽIĆ I MAGIJA Casper je u Murteru imao desetke malih pomoćnika

0
1821
Casper u Murteru (Foto: Rudinapress/Vlatka Maleš)

Šibenski mađioničar Milorad Mišković, poznatiji kao Casper, večeras je u Murteru uz pomoć nezamjenjive asistentice Kristine Jurić svojim iluzijama i čarolijama obradovao malu i veliku djecu.

Gostovanje ovog djeci iznimno omiljenog mađioničara, organizirala je Općina Murter-Kornati kao poklon najmlađim mještanima. Predstava je održana kao dio niza Adventskih događanja, svim onima koji žeđaju za iluzijom i prosinačkom magijom.

Nekom krivom čarolijom, kino dvorana “Žut” u kojoj je magija zaposjela pozornicu, iz nekog razloga bila je oskudno popunjena, no to nije omelo mađioničara i desetke njegovih pomoćnika iz publike da se zabavljaju.

Osim najmanjih gledatelja i nekolicina odraslih s čuđenjem je promatrala lebdeće stolove, ležeće tijelo dječaka iz publike, bajkovite bijele golubove koji se rasprsnu u stotine papirnatih traka. Teško je bilo odraslima proniknuti u tajne iluzije, ali zato nasmijati najmlađe asistente nimalo. Kako savladati čarobni štapić koji se postidi i klone u rukama djeteta ili kako onoliko modernih torbica za djevojčice stane u praznu vrećicu, gdje nestane kocka u kutiji i slična pitanja glasno su postavljali najmlađi, natječući se kao na kakvom kvizu pokušavajući hitro naučiti koji trik.

Djelić atmosfere u galeriji fotografija:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here