DAN OPĆINE TISNO Zahvalnice i priznanja najboljima i najzaslužnijima

0
2394
Dobitnici- priznanja su dijeli predsjednik Općinskog vijeća Petar Jakovčev, načelnik Ivan Klarin i zamjenik načelnika Miljenko Meštrov (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Najsvečaniji dio svečane sjednice Općinskog vijeća kojom je danas u društvenom domu u Tisnom obilježen Dan Općine i blagdan sv. Martina svakako je bio onaj u kojem su se dijelila priznanja i zahvale.

Zahvalince Općine Tisno dodjeljene su Tomi Belakušiću za 10 godina rada na mjestu zapovjednika DVD-a Tisno i Stanislavi Jakovčev za očuvanje tradicijske, kulturne i crkvene baštine Betine.

Priznanja Općine Tisno dodijeljena su: ŠRD-u „Punta rata“ za 20 godina organiziranja natjecanja „Big Game Fishing“, ANA-i školi jedrenja (Academia Navalis Adriatica) za 30 godina kvalitetnog prenošenja jedriličarske vještine, Predragu Matešinu za izradu lokalnih suvenira s oznakom „Hrvatskog otočnog proizvoda“, Anki Bilan za dugogodišnje sudjelovanje na ekoetno radionicama i izradu tradicijskih suvenira spara i ogrica, Tihomiru Trnovskom za izniman doprinos u promicanju tradicionalnog jedrenja u Jezerima,

MNK-u „Jezera“ za 20 godina brojnih sportskih uspjeha i drugih zasluga u društvenom životu Jezera i Općine Tisno, Kadetskoj momčadi MNK-a Jezera za osvojeno prvo mjesto Šibensko-kninske županiji i plasman na završnicu prvenstva Hrvatske u malom nogometu, Marinki Fržop za izniman doprinos u očuvanju tradicijske i kulturne baštine Betine, Frani Biliću za organizaciju prvog Betinskog filmskog festivala i promociju Betine, Anti Klarinu Cunci za izniman doprinos u organizaciji društvenih i crkvenih aktivnosti u Jezerima, Frani Gabri za osvojeno prvo mjesto na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u samcu i nastupu na Europskom i Svjetskom veslačkom prvenstvu za juniore, Stipi Mandušiću za osvojeno drugo mjesto na 75. Hrvatskom veslačkom prvenstvu, Filipu Španji i Luki Papeši za osvojeno treće mjesto na 75. Hrvatskom veslačkom prvenstvu, Johanni i Waldemaru Mrotzek za pedesetogodišnju vjernost Tisnom kao turističkoj destinaciji, Darku Škevinu za tridesetogodišnji rad u maketarstvu s motivima tradicijskog života Betine i Žudije – Čuvari Božjeg groba župe Tisno za očuvanje tradicije u dane Uskrsa.

Dobitnici- priznanja su dijeli predsjednik Općinskog vijeća Petar Jakovčev, načelnik Ivan Klarin i zamjenik načelnika Miljenko Meštrov (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here