MNK Heroji 2007. Vodice osvojili jezerski noćni turnir

0
3135
Vodičani slave (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Jezerski stadion sinoć je bio domaćin pravog sportskog spektakla – u finalu 13. noćnog malonogometnog turnira Jezera 2018. odigran je otočni i županijski derbi, između MNK Jezera i MNK Murter te MNK Heroji 2007. Vodice i MNK Šibenik 1883.

Nakon dva gola Denija Kolege i jednog Danka Bračanova za Jezera te dva gola Frane Lipotice i jednog Duje Baščevana za Murter (3:3) otočni derbi su odlučili penali, nakon kojih su utakmicu za treće mjesto turnira dobili Jezerani s konačnim rezultatom 7:5.

U finalu su MNK Heroji 2007. Vodice nadmoćno pobijedili MNK Šibenik 1983. s četiri prema jedan, unatoč fantastičnoj potpori Funcuta s tribina. Zgoditke su za Vodice postigli Iko Bašić i Domagoj Krajačić po jedan te Dragan Radman dva, dok je strijelac jedinog zgoditka Šibenika bio Ante Menđušić.

Jedini gol Šibenčana zabio je Ante Menđušić (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Tako su pehar i medalje za prvo mjesto 13. noćnog malonogometnog turnira MNK Heroji 2007. Vodice, drugi su MNK Šibenik 1983., treći MNK Jezera, a četvrti MNK Murter.

Najboljim igračem turnira proglašen je Niko Bašić, najbolji je strijelac Deni Kolega,  golman Mario Jarmanović, za Fair Play je nagrađen All Star Jezera, a priznanje su dobili i suci Tonko Turica i Stipe Bačelić. Posebno priznanje za nesebično zalaganje i pomoć u realizaciji 13. noćnog malonogometnog turnira Jezera 2018. dodijeljeno je desetogodišnjem Mateju Klarinu. Polaznik Škole malog nogometa MNK Jezera posljednjih je mjesec dana proveo na jezerskom igralištu, gdje je pomagao u organizaciji i davao sve od sebe da turnir prođe besprijekorno.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here