Pred Gardenom uhićen dilerski par – dilali u Tisnom, skrivali u Murteru

0
4782
Zaplijenjena droga (Foto: PU Šibensko-kninska)

Uoči posljednjeg od ovogodišnji šest festivala elektronske glazbe koji se od srpnja do kraja kolovoza održavaju u Tisnom, policija je napravila dosad najveću zapljenu droge i uhvatila dvoje dilera koji su je prodavali partijanerima.

Akcija je počela 25. kolovoza u 19.45 sati, kada su policajci u neposrednoj blizini ulaza u Hostin uočili slovenski automobil i dvoje mladih, 30-godišnjaka kao vozača i 25-godišnjakinju na suvozačkom mjestu, dok je u neposrednoj blizini zatečen 21-godišnji izraelski državljanin, koji je od njih došao kupiti marihuanu. Policija je jutros izvijestila kako je u unutrašnjosti vozila zamijećeno više sumnjivih smotuljaka za koje se sumnjalo da su ispunjeni drogom, zbog čega su dileri zajedno s automobilom odvedeni u postaju.

Temeljem sudskog naloga izvršen je pretres automobila i apartmana koji su dileri koristili u Murteru, u čemu je pomogla kujica Aria, službeni pas za detekciju droga šibenske policije.

Dileri su policajcuma izručili 572 tablete i osam polovina tableta amfetamina tzv. ecstasy, 62,4 grama droge MDMA, 484,8 grama marihuane, 93,6 grama ketamina, 98,1 gram kokaina, 487,5 grama hašiša i 31,2 grama droge amfetamin tzv. speed, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje te ukupno 49 170 kuna, 600 eura i 20 funti, a što je sve od njih oduzeto. Kazneno su prijavljeni i pritvoreni. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here