NAJAVA: U Betini koncert klape Mirakul, u Murteru Vindon Havin, u Pirovcu Babalubam

0
2541
Vindon Havin - nastup na Slanici (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Zadnja subota kolovoza donosi nekoliko razloga za izlazak:

Ljetna pozornica Trga na moru u Betini večeras će ugostiti koncert vrpoljačke mješovite klape Mirakul.  Izvornom dalmatinskom višeglasnom a capella pjevanju Mirakul decentno dodaje tek zvuke mandolina i gitare. Koncert počinje u 21.00 sat.

Murter Music Street ili Murterska špica večeras donosi koncert Murteru i cijelom otoku omiljenog zagrebačkog benda – Vindon Havina. U 22.00 sata se središnja murterska prometnica Butina zatvara za promet i pretvara u plesni podij.

Klapa Mirakul večeras nastupa u Betini (Foto: Rudinapress/H. Pavić

Također u Murteru u Kantamirovu kod galerije Bažokić u 21.00 sat bit će upriličena promocija kalendara za 2019. godinu u izdanju Foto Hrvatske i Murter-Kornati Tourist Board. Kalendar je sačinjen od radova snimljenih na fotografskim radionicama u Murteru.

Pirovac večeras spaja glazbu i gastronomiju. Puhački orkestar Pirovac i Turistička zajednica večeras s početkom u 21 sat u centru Pirovca organiziraju još jednu “Glazbarsku kužinu” – kulinarsko natjecanje među puhačkim orkestrima. Nakon proglašenja pobjednika nastupa grupa Babalubam.

Za večeras najavljena Fešta Zapadne gomilice, jedna od dvije velike kvartovske fešte u Tisnom, odgođena je za utorak 28. kolovoza.

Pobjednička ekipa Glazbarske kužine 2016. – KUD Hartić (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here