NAJAVA Koncerti kod sv. Roka u Tisnom i Murteru, Casper u Pirovcu, Maestro u Betini, Vuk i ovce u Jezerima…

0
834

Nakon utorka koji je imao skromnu najavu, srijeda nas ponovno vraća u ljeto. Organizatori, Turističke zajednice u suradnji s ostalim dionicima kulturnog i zabavnog života večeras oriređuju zbivanja u svim našim mjestima:

U Betini večeras priređuju još jedno izdanje Summer Lazy Night Partyja. Na Trgu na moru, pred terasama Peje i Muringa nastupa Trio Maestro. Početak je u 21.30 sati.

U Murteru imaju više događanja. Večeras s početkom u 21.00 sat na rasporedu je manifestacija Koncerti Sv. Roko. Prostor crkvice iznad Starog sela ugostit će poznate umjetnike – Mate Skračić – gitara, Mateja Šeneta Skračić- vokal, Marko Baranović- kontrabas.

Na Staroj Rivu upravo je otvoren Sajam domaćih proizvoda u organizaciji lokalne akcijske grupe “LAG 249”.

Na Čigrađi večeras imamo koncert ZZ quarteta, koji sa svojom jedinstvenom vizijom i izvedbom jazza, koja obuhvaća sve vrste glazbe, a naročito modernu klasiku i world music uz mnogo slobodne improvizacije, večeras s početkom u 21.30 sati gostuju u Lantani.

U Tisnom su večeras na rasporedu Koncerti kod sv. Roka. Nastupa klapa Mirakul.

– Večeras nas očekuje malo “čudo“ u našem mistu! Pivat će nam Klapa Mirakul iz Vrpolja!
Mladi momci i djevojke izvest će nam tradicionalnu dalmatinsku pismu uz pratnju gitare, mandolina, i na “a capella” način. Ajmo uživati večeras na trgu kod crkve Sv. Roka od 21:15 sati! – poziva TZ.

U Pirovcu je večeras na rasporedu Casper Magic Show. Mađioničar Milorad Mišković Casper nastupa na ljetnoj pozornici u centru. Čarolija počinje u 21.00 sat.

Večeras u Jezerima, Trg Jezerana, u sklopu turističke Manifestacije “Jezerski dani mora” se priređuje ekipna igra za djecu “Vuk i ovce”.  Igra se uživo sa živim figurama. Početak je u 20 sati.

Također u Jezerima, danas se vraća Mala dičja pjaca koja donosi priliku da sve one stvari koje djeca više ne koriste dobiju nove vlasnike.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here