NAJAVA Kuharski dvoboj, Kumovi, Sajam domaćih proizvoda, MSAQ i klapa Sebenico

0
1828

Ljeto ne pita koji je dan u tjednu, pa tako i ponedjeljak donosi razna događanja na naše trgove, ulice i rive.

U Jezerima na Trgu Jezerana večeras s početkom u 20.00 sati priređuju još jedan Kuharski dvoboj. Vrućina štednjaka, zveket lonaca i tava, mirisi vrhunski pripremljenih jela, samo su djelić onoga što vas očekuje na sutrašnjem kuharskom dvoboju. Naravno, tu je samo za vas i uvijek izvrstan DJ Lucas – O.P. zadužen za glazbeni segment natjecanja.

Ukoliko ste željni sudjelovanja još se stignete prijaviti na našoj stranici ili u uredu Turistička Zajednica Mjesta Jezera – stoji u pozivu.

U Tisnom je večeras na rasporedu još jedan Tisno Happy Street na kojem nastupa grupa Kumovi. Večeras su opet naše ulice vesele, jer nam dolaze „Kumovi dobre zabave“! U sklopu Tisno Happy Street – na Trgu Rudina nastupa grupa Kumovi od 21:30 sati.

U Betini na Mulu večeras se s početkom u 20 sati otvara Sajam lokalnih proizvoda. Koncert MSAQ-a (Mate Skračić Adaptive Quartet) ispred Pošte počinje u 21:30 sati.

Murter večeras priređuje jedan od događaja manifestacije Klape na rivi.  S početkom u 21.00 sat na Starim mulima (Mušulova ulica) nastupa klapa Sebenico iz Šibenika.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here