NAJAVA Dubravarska noć, Susret klapa, Top Show Cabaret i Zaratino

0
1742
Ilustracija - s lanjskog Susreta klapa na Rudini Foto: Rudinapress/H. Pavić

Stigla je još jedna subota, dan za izlazak. Provjerite što su sve za vas pripremili u našim mjestima:

U Pirovcu večeras pripremaju poseban glazbeni događaj – na Trgu Rudina održava se tradicionalni pirovački Susret klapa. Nastupaju: Ženska klapa Skradinke, Ženska klapa Gimnazijalke,  Mješovita klapa Žirje,  Muška klapa Bunari te domaćini, pirovačka klapa Šantarel. Klapska pisma na pirovačkoj Rudini počinje u 21 sat.

U Betini je večeras na rasporedu koncert zagrebačko-šibenskog sastava Top Show Cabaret. Bend je to sastavljen od vrhunskih glazbenika od karijere koji jamče večer kvalitetne glazbe, koja je žanrovski raznorodna, ali zna se da su joj centar domaći i svjetski pop-rock hitovi. Koncert na pozornici Trga na moru počinje u 21.00 sat.

U Tišnjanskoj Dubravi večeras pripremaju Dubravarsku noć. – Pozivamo sve ljude dobre volje i raspoložene za dobru zabavu na pučku feštu.  očetak u 20.00h pa sve do prije svitanja. Nastupa Band Bracera. Uz plesne zvukove guštajte u spizi iz zagore i s mora,
starim nadmetanjima poput potezanja konopa i raznim dječjim igrama – poziva Mjesni odbor Tišnjanske Dubrave na feštu kojoj su sponzori: Općina Tisno, TZ Općine Tisno, SARAĐEN d.o.o., Restoran KAPELA, Tiskara KAPELA, Restoran MARIN, ”Pirovčanka”p.z., Seosko gospodarstvo Banovi dvori, Pekara ”Pirovac”, Seashell d.o.o.

U Murteru će Večeras zatvoriti središnju prometnicu kako bi na njoj upriličili još jedan Murter Music Street. Ova manifestacija rezervirana je za nešto zahtjevniju publiku, pa će na ulično pozornici nastupiti provjereni Zaratino bend. Ulica Butina od 22.00 sata postaje plesni podij.

FOTOGALERIJA: Veselo društvo na Dubravarskoj noći

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here