NAJAVA Koncerti Fenixa, Amigosa i Magazina, promenada klape Mela i dječja predstava

0
1678
Ilustracija - nastup Amigosa na Rudini u Tisnom (Foto: Rudinapress/Dora Baotić

Prvi dan vikenda, sudeći po najavi večerašnjih događanja, nikome neće biti dosadan. Ima, kako se ono kaže, za svakoga ponešto:

U Jezerima je večeras na rasporedu još jedan Petak po jezerski. Na Trgu Jezerana s početkom u 20 sati demonstriraju se lokalni običaji i tradicija, što između ostalog znači i da pjeva i pleše te se služe domaća hrana i piće. Večeras ovdje nastupa po običaju vrhunski šibenski bend Fenix.

I Pirovac večeras ima muziku u centru mista. Na ljetnoj pozornici na kraju (ili početku) rive, ispred Lorda, Navigatora, Spladaiuma… nastupaju provjereni Amigos. Šibenski bend orijentiran je na izvedbu pop-rock hitova i hitova zabavne glazbe, a repertoar prilagođavaju publici.

U Murteru će se i večeras moći čuti kako zvuči prava klapa, ona koja nastupa bez razglasa i instrumentalne pratnje s matrice. S početkom u 21 sat promenadni nastup na Staroj rivi ima lokalna, murterska klapa Mela.

U Betini su večeras mislili na najmlađe. Na pozornici središnjeg Trga na moru s početkom u 21 sat na rasporedu je predstava za djecu “Koje godišnje doba je najljepše”.

U Tisnom se večeras odvija ovogodišnja 13. Međunarodna utrka magaraca. Defile magaraca i jahača s trenerima i zastavama kreće u 20.30. Nakon finalne utrke i proglašenja pobjednika počinje zabava uz grupu Magazin. Nakon Magazina do jutra svira zagrebački bend Pandora.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here