NAJAVA Četvrtak za izlazak – koncerti, party, radionice, predavanja…

0
1102

Naša mjesta večeras su puna zabavnih, kulturnih i edukativnih evenata. Prednjači Murter:

Murterska Rudina večeras je domaćin spektakla namijenjenog publici od 7-77 u izvedbi šibenskog mađioničara Caspera i njegovih pomagača/ica. Casper Magic Show počinje u 21.00 sat.

U Murteru su večeras na rasporedu i Koncerti sv. Roko. Crkvica nad Starim selom ugostit će koncert violončelistice Daniele Kos. Njen nastup počinje u 21:00 sat.

Na Rudini u Murteru, u Leopolda, večeras s početkom u 23 sata nastupa DJ Ante B, a u nedalekoj Sireni u 22 sata koncert imaju “šibenska Tina Turner” Iva Spahije & Acoustic Duo.

Pirovac večeras ima posebnog gosta – na tamošnjoj Rudini večeras je na rasporedu Acoustic Night u izvedbi Antonia Perine. Vokalna i instrumentalna izvedba domaćih i stranih pop-rock hitova te evergreena mladog glazbenika iz Tisnog nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao ni njegove autorske pjesme. Koncert na Rudini počinje u 21.00 sat, a ulaz je slobodan.

U Betini tamošnji Muzej betinske drvene brodogradnje večeras s početkom u 21 sat organizira zanimljivo predavanje o brodskim očima i pulenama. Jere Bilan, iz Pomorske škole Zadar, reći će nam nešto više o tome zašto su nekad često brodovi imali oči i što su to brodske pulene.

Večeras s početkom u 21:30 ispred crkve sv. Frane, također u Betini, čeka nas prava glazbena poslastica – Večer šansone u izvedbi Branimira Bubice i banda.

U Jezerima, u Baganelovici, za večeras je, kao i svakog četvrtka, najavljena još jedna Bajkaonica. Priča za djecu i edukativne igre počinju u 20 sati.

U Tisnom, u Atriju palače Katunarić, večeras s početkom u 20 sati na rasporedu je edukativna radionica udruge Argonauta. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here