NAJAVA Jonathan, klapa Vinčace, Babalubam, Nera & Gordana…

0
1767
Gordana Pavić i Nera Gojanović na jednom od nastupa kod sv. Roka u Tisnom (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Neka od zbivanja koja su najavljena za srijedu, osmi dan kolovoza, dostojna su najboljeg vikenda.

Evo rasporeda:

U Murteru je večeras na rasporedu manifestacija Klape na rivi. Na Starim mulima (Mušulova ulica) nastupa klapa Vinčace. Početak koncerta je u 21.00 sat. Ulaz je besplatan, ali je broj sjedećih mjesta, s obzirom na interes publike, vrlo ograničen.
U Murteru na Lukama večeras će se održati sedmi po redu koncert festivala Više Rock ‘n’ Rolla na Obali Mora. Na pozornici smještenoj na novouređenoj plaži Luke nastupa riječki rock sastav Jonathan. Početak koncerta najavljen je za 22 sata.

U sklopu manifestacija koje se održavaju pod naslovom Koncerti kod sv. Roka u Tisnom večeras nastupaju pijanistica Gordana Pavić i mezzosopranistica Nera Gojanović. Koncert glazbenih diva počinje u 21.15 sati.

U Jezerima na Trgu Jezerana u tijeku je braniteljski sajam.

U Betini, u sklopu Dana male drvene brodogradnje Betina, večeras će ispred Muzeja biti upriličeno predavanje Irene Radić Rossi – Brodolom kod Gnalića – ogledalo renesansnog svijeta.  Projektom se istražuje jedan od najznačajnijih brodoloma iz pomorske prošlosti koji nas vraća u kasnorenesansni period i bogate trgovinske veze Mediterana s Istokom. Predavanje počinje u 21:00 sat.

Nešto malo dalje, na Trgu na moru, večeras je na rasporedu Lazy Summer Night Party. Na terasama Peje i Muringa nastupa bend Babalubam. Početak koncerta je u 21.30 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here