Više R’n’R na obali i u plićaku: Crvena jabuka napravila spektakl na Slanici

0
2371
Spektakl na Slanici (Foto: Dora Baotić)

Murterska Slanica bila je sinoć domaćin pravog spektakla – festival Više Rock ‘n’ Rolla na Obali Mora na pozornicu uronjenu u more doveo je stare rokere Crvenu Jabuku.

Koncert bio je najavljen za 20 sati, ali je zbog kiše kasnio. Ništa zato. Kiša nije ohladila nikoga, a do početka koncerta Crvene jabuke publiku publiku je zagrijao Roko Dubravica s bubnjevima te predgrupe “Cabaret a la Carte” i “Vindon Havin”, koji je nastavio svirku nakon što se Žera konačno umorio.

Crvena Jabuka na Slanici prije sinoćnjeg koncerta nije nastupila osam godina, a vratili su se zahvaljujući festivalu ‘Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora’ kojim je obogaćeno ovo glazbeno ljeto na području Murtera, Betine, Tisnog, Jezera i Pirovca.
– Sreća da su Žera i ekipa iz Crvene jabuke snažni momci. Pjevati u opsadnom stanju od dimnih bombi, bengalki a pod krovom vatrometa i u moru pred morem ljudi, bilo je iskustvo i po. Stotine gledatelja, isto toliko glasova, ‘alien light show’, pa tako sve do skoro tri sata u zoru – poručuje Šime Ježina iz Turističke zajednice Murter-Kornati.

Kako je to izgledalo, povirite u galeriji fotografija naše Dore Baotić:

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here