NAJAVA Koncert kod murterskog sv. Roka, Jezera i Pirovac feštaju s maslinama, Tisno s TBF-om

0
1182

Dok četvrtak u Tisnom donosi spektakl, druga su mjesta večeras odlučila na polaganiji tempo.

Turistička zajednica i Udruga maslinara i uljara Uljanica u centru Pirovca večeras s početkom u 21.00 sat upriličit će Večer maslinova ulja, proizvoda od maslina i ostalih delicija uz zvuke dalmatinske pisme. Organizatori u pozivu na ovu manifestaciju ne navode nikakve detalje. No, nema sumnje da će biti zanimljivo i poučno. I zabavno.

Jezera, pak, pozivaju na pravu Feštu o’ maslinovog ulja i koncert grupe Kontrast koja će se s početkom u 20.00 sati održati na Trgu Jezerana.

– Fešta o’ maslinova ulja donosi u Jezerima ne samo prvu radionicu degustacije maslinovog ulja lokanih maslinara, već i pravu gastronomsku večer posvećenu jelima s maslinovim uljem. Ovom će se prilikom javnosti podrobnije predstaviti i budući projekt Kuća maslina čijim će otvorenjem i djelovanjem doći i do snažnije valorizacije ove biljke od neizmjernog značaja za čitav Mediteran. Svi željni sudjelovanja u radionici degustacije maslinovog ulja moći će se za istu prijaviti na za to posebno formiranu listu prije početka manifestacije. Uz sve navedno, očekuje nas i koncert benda Kontrast – stoji u pozivu Jezerana.

U Murteru s početkom u 21 sat na rasporedu je manifestacija Koncerti kod sv. Roka, dok se na Staroj rivi odvija sajam Zeleno-Plavo/Sajam kontinentalnih proizvoda.

U Tisnom, kako je već najavljeno, na Rudini u 22 sata počinje koncert splitskog TBF-a. 

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here