VEČERAS Psihomodopop u Jezerima

0
1378

Legendarni, kultni i jedan od najdugovječnijih hrvatskih rock sastava Psihomodo Pop, velikih 35 godina svoje bogate karijere, ovo ljeto obilježit će i nastupom u Jezerima 19.7. četvrtak, u sklopu festivala Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora.

U četvrtak Psihomodo Pop, u subotu Adastra. Nakon tjedna pauze zbog šibenskog Regiusa, festival Više Rock ‘n’ Rolla Na Obali Mora nastavlja se u Jezerima i Pirovcu, koncertima bendova koje ne treba posebno predstavljati. Za one koji je znaju, radi se o festivalu koji je 7.7. startao nastupom Vatre u Pirovcu, koji će nadalje nastupima Psihomodo Popa i Adastre, a potom TBF-a, Mnogih drugih, Crvene jabuke, Jonatana, Nene Belana, Kawasaki 3P-a i Kojota povezati Pirovac, Tisno, Jezera, Betinu i Murter u novu glazbenu uniju.
Legendarni, kultni i jedan od najdugovječnijih hrvatskih rock sastava Psihomodo Pop, velikih 35 godina svoje bogate karijere će ovo ljeto obilježiti i nastupom u Jezerima. Koncert će se u četvrtak s početkom u 22 sata održati u srcu Jezera, na samom Trgu Jezera. Zagrebački rokeri Adastra će pak u subotu upriličiti nastup na ljetnoj pozornici u centru Pirovcu, što će biti drugi koncert u tom mistu u sklopu ovog festivala.
– Ovaj tjedan smo pripremili dva koncerta, dva benda posebna na svoj način, i sigurni smo da oba benda imaju svoju vjernu publiku u ova dva mjesta snažne rokerske tradicije te da će to biti odlično posjećene svirke. I mimo našeg festivala rock ‘n’ roll, a i ostala kvalitetna glazba srodnih i nesrodnih žanrova, sve je prisutnija u ovim mjestima. Zato nam je za takvu publiku posebno zadovoljstvo što za naredni tjedan već sad možemo najaviti veliki koncert TBF-a u Tisnom – najavljuje Igor Bergam ispred organizacijskog tima festivala.
Festival se organizira uz podršku Turističkih zajednica Pirovca, Tisnog, Jezera, Betine i Murtera, a ulaz na sve koncerte je besplatan.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here