MURTER Veliki party na Lukama

0
2033

Na Lukama se za petak priprema veliki party na kojem će Murterine i njihove goste zabaviti sve popularniji bend ‘Pravila igre’, uz ‘El Gato’ i ‘House Hits’.

PROMOTIVNI ČLANAK

Mladi zagrebački bend ‘Pravila igre’, uz dobro poznate Šibenčane ‘El Gato’ zabavljat će Murterine i njihove goste u petak od 20 sati na velikom partyju na  Lukama. ‘Pravila igre’ nedavno su izbacili svoj drugi studijski album ‘Kako stvari stoje’ s 10 odličnih pjesama, a objavili su i odličan spot za pjesmu ‘Ime ljubavi’.
Ovom mladom bendu u glazbenom životu ‘stvari dobro stoje’ na domaćem terenu, a osvajaju i glasom i stasom. Njihov aktualni hit obožavaju diljem naše zemlje, a pjesma ‘Kako nam stvari stoje’ broji više od milijun pogleda na YouTubeu.

‘El Gato’, bend sastavljen od iskusnih šibenskih glazbenika, svojim energičnim nastupima i repertoarom izlazi iz okvira cover banda te nemilosrdno gaze po hitovima 80-ih i 90-ih godina i predstavljaju osvježenje na šibenskoj rock sceni.

Prije koncerata posjetitelje će se zabaviti uz ‘House Hits’, plesnu glazbu praćenu udaraljkama i saksofonom.
Cijeli ‘Luke Party’ održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice i Općine Murter-Kornati u suradnji s caffeom La Playa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here