FOTOGALERIJA FSG se sinoć na Čigrađi zagrijavao za večerašnji koncert na Staroj rivi

0
476
FSG - lokacija prve večeri bila je Čigrađa (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Murterski Festival slobodne glazbe line ovog je tjedna glavni događaj cijelog otoka. Sinoć su koncerti održani na Čigrađi, a večeras se FSG seli na murtersku Staru Rivu.

Sinoć su se “Akshani Project’ Vukašina Miškovića, te bend Tomislava Golubana ukazali na Čigrađi se dok druga večer festivala održava na Staroj rivi, gdje večeras s početkom u 21 sat nastupaju FSG collective: “SLOW DOWN YOU LITTLE MAN…” i Vedran Ružić: SPIRITUAL MARKET.

FSG collectiv je bend u kojem sviraju sami organizatori festila, a kako sami najavljuju,  “moderno i vizualno povezuje dva nastupa druge festivalske večeri FSG-a koja vas također neće ostaviti ravnodušnim uz audio/vizualni performans samih organizatora festivala s pitanjima tko smo i što u ovom jurećem vremenu, nakon čega će mladi glazbenik i slikar Vedran Ružić prikazati art film ‘Spiritual market’ inspiriran zapisima o putovanjima Marka Pola na daleki istok. Ružić je autor glazbe, a film su zajedno s Vedranom režirali i osmislili John Kardum i Ira Tomić Sve to događati će se na trgu Rudina (Stara riva)”.

Do tada, zavirite u fotogaleriju sa Čigrađe:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here